OMG

SHIT! Sommarlov imorgon. Sjukt stressad. Vill ju inte vara osminkad, oborstad, oklädd och allting. Kommer se ut som en bitch, bara så alla vet så ni inte blir chockade när ni ser mej. Babyrosa all around sweeties! Nu e jag sjuuuukt trött , måste sova. Puss på era babyrumpor :)


i don't think that a "forever" is gonna be forever. But if it is, wouldn't you tire?


@ rebecca. topshop

This is how P n' B shoes look!

Tjaah alla ! Eller godmorgon rättare sagt.
Ja, om typ 3 dagar är det avslutning och jag vet inte ens vad jag ska ha på mej!! Shit säger jag bara . + att jag inte har så mkt tid i veckan så jag får väl klämma in det imorgon, innan brännbollen. Haha jag är verkligen sämst på att planera, vilket jag inte gillar att göra heller. Förstör bara allt.
Om mer än en timme börjar skolan, usch o fy. vill inte. Så nu ska jag kladda på lite maskara och kanske damsuga (får pengar) sen sticker jag:D
Puss Rebecca

Jag älskar er, verkligen. <3

Hej! Först vill jag bara säga tack till alla som kommenterade under detta inlägg. Amanda, glömmer dej aldrig, då menar jag aldrig. Hanna, du är jävligt bra och om du står på min sida står jag alltid på din. Joanna, tack för att du finns!

Okej, så jag känner mej bättre. Idag skulle jag åka till grönan men jag ångrade mej ingen speciell anledning . Sen smsade jag Veronica och så åkte jag till forum för att träffa henne. Jag träffade Enja och Olivia på bussen som skulle till stan och se på kungen typ :), men Enja följde med mej ett tag i forum innan Verrisen kom. Vi raggade på killar HAHAH:D. Sen mötte jag Veronica och pratade en hel del, kollade i butiker, gick till nacka ip och sånt. Mysigt ! :*


Hann inte ta någon med veronica eller på henne sötnos !
poop n' pee

RSS 2.0