du kommer aldrig öppna dig


ebba du e bästaste .
Hej nerds! Igår va de onsdag och pamela och ebba tvingade mig att stanna kvar över natten då gjorde jag det, hihi. Vi tog lite...bilder och såg på en...film. och idag+ imorn har vi ledigt :D Nu ska jag åka till landet till vår egna lilla ö, och fira valborg. Vart och hur ska ni fira valborgsmässoafton? :)

Jag vill oxå säga att Hanna betyder, det gör du faktiskt, mycket. <3

puss på alla, okej jag har inga läsare haha, men ändå :)

jag hatar att se dig le.

hej jag vet att jag inte är världens bästa bloggare, hehe nej absolut inte. jag har ingen lust o blogga och när sommarlovet börjar kommer jag nog lägga ner bloggen. känner mig jävligt ledsen, Jag vet att det finns många andra som borde sörja mer än mig, men varje gång jag vill släppa så håller jag tag i det, hårt, hårt och vill aldrig släppa taget. det är det jag är uppbyggd på. rykten, självkänsla, sorg, lycka, kontakt. och så kommer det förbli, puss på alla sötnosar hoppas ni mår bättre än mig.

JAG FÖRTJÄNAR NÅGON MYCKET BÄTTRE ÄN DIG.

typ 30 dagar kvar till sommarlovet .

always


jag är verkligen jätteful.. men det här mina damer och herrar, kallas kärlek .


ps, älskling har kommit hem.

goodnight sweethearts

gul står för lycka och glädje
röd står för kärlek och ömhet
grön står för vänskap och omsorg
blå står för sorg och tårar
svart står för något riktigt hemligt
vitt står för att man varken vet ut eller in.
eller så kan det faktiskt vara precis tvärtom.


nu måste jag verkligen lägga mig. Godnatt!


I want to mean something to you


Idag har jag varit med jossan och blandannat köpt det här fina halsbandet på h&m herr i sickla.

Hej!

Jag mår bra. Jag vet inte varför, jag bara mår bra. Goda nyheter inför helgen, telefonsamtal med gulliga ord och en kortlek. Nu ska plugga hela kvällen med musik i öronen.

to find london's heart







väldigt många, men väldigt fina minnen.
påsklovet har varit väldigt skönt och proppfullt med händelser. Först var jag i london i fyra dagar som jag verkligen inte ångrar. Musikal, Mc'd, Madame Tussaud's, Sen åkte jag och min familj till våra kusiner och dansade och hade kul till klockan halv tolv. Jag är ju äldst av kussarna så det blev ju inte precis ensamt. Efter den dagen var jag i täby, sen åkte vi en snabb tur till landet i ett dygn och krattade en hel del. Bada vågade jag inte, det var ungefär kanske 5 grader i vattnet, iiiiskallt!!
Och nu sitter jag här och målar naglarna, ovanligt nöjd med mitt påsklov. Hur har erat påsklov varit?

Jag älskar er!

the pain is mine!


bild från idre, oredigerad..

Hejsan svejsan sötnosar. Jag är i täby, och jag vet inte när jag kommer hem. Idag har jag iallafall varit på skansen med kompisar, solat och skrattat. Nu sitter jag här framför teven och slappar. Det förtjänar jag...lite bilder från london kommer sen!

i saw the tragedy, i felt tears

Hej allihopa. Nu är jag hemma. Blir nog inga uppdateringar över helgen, ska någonstans. Älskar er, puss!

london 12 am


Bikbok SS09. jag dog redan när jag såg dom.

allt är klart. jag åker nu, vi ses fre-lör. puss på näsan

how to just be alive



Ingen sol. Hm.



nu har jag packat klart. nästan. 1 dag kvar!

sometimes silence is nice. sometimes it's hard.




Idag var jag med Pamela i stan. vi gick runt i affärer, satt i kungsträdgården på en mc'd-påse och vid gamla stan fullt med folk och en glass i handen, tusenmiljoner tunnelbaneåk hehe. Jag skaffade mig själv nya glajjor och en fin rosett i håret från glitter. Synd att  det är så tunt bara, annars skulle jag älskat mitt smått lockiga hår. Har precis ätit en fantastisk middag med massor av skratt. Och på måndag åker jag till London. Vad säger ni om det då?
Påsklovet är härligt. Och det kommer nog bli härligare än jag trodde. Imorgon blir det packdag, får inte göra någe med jossan heller. :(

Kofta, mammas. kjol aa, väska (syns inte på bild) H&M.

första inlägget!

Hej!
Före detta silverglimt, men någon raderade bloggen, vet inte vem..nu ska jag fixa lite med designen, vilket jag inte alls är bra på. Nej inte alls. Ska försöka göra en vettig header i alla fall,
puss Rebecca.

RSS 2.0